Maak uw buurt een beetje veiliger met Burgernet

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen > Maak uw buurt een beetje veiliger met Burgernet

Maak uw buurt een beetje veiliger met Burgernet

RSS

De Burgernetapp maakt het makkelijker om je buurt veilig te houden. Download de app nu! Burgernet wordt ingezet bij onder andere diefstal, inbraak, beroving, doorrijden na een aanrijding en bij vermiste personen. Via de Burgernetapp ontvangt u een actiebericht wanneer zoiets gebeurt in uw omgeving. Iets gezien? Dan schakelt u via de app rechtstreeks met de politie. Hoe meer mensen deelnemen, des te sneller een persoon of voertuig wordt gevonden. Via de Burgernetapp ontvangt u ook regionale en landelijke AMBER Alerts als een kind in levensgevaar is.

De Burgernetapp gebruikt de locatie van uw smartphone om u berichten te sturen over acties in de buurt. Ook als u van huis bent. Bent u in de buurt wanneer er iets is gebeurd? Dan ontvangt u een bericht met het verzoek om naar een persoon of voertuig uit te kijken. Iets gezien? Dan belt u rechtstreeks met de meldkamer. Dat doet u via het gratis Burgernetnummer 0800-0011 of in de app via de 'Bel met de politie' knop. Deelname is anoniem, uw gegevens of locatie worden niet bijgehouden.

Ziet u zelf iets verdachts?

Als u zelf iets verdachts ziet, dan kunt u dit altijd melden bij de politie. Niet via Burgernet, maar via de vertrouwde kanalen. Bel 112 of 0900-8844.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert