Halloweenfeest in de kleurenbuurt

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen > Halloweenfeest in de kleurenbuurt

Halloweenfeest in de kleurenbuurt

RSS

Verslag van het Halloween-buurtfeest, geschreven door bewoners.

Gisterenavond was het dan eindelijk zover, na weken van voorbereiding konden we eindelijk gaan griezelen. Met 42 opgegeven tuinen waren de straten oranje gekleurd en overal brandden lichtjes. Om half 7 begon het griezelen en kwamen er rond de 250 kinderen prachtig verkleed langs alle griezel tuintjes. Naast alle kinderen waren er ook heel veel ouders dit jaar verkleed waardoor het nog meer griezelen werd.

De heksenhut op het Marmerwit die wij betaald hebben vanuit de subsidie was een grote trekpleister. Het was met tijden behoorlijk druk en soms hadden we echt een lange rij wachtende kinderen om binnen te komen kijken in onze prachtige heksenhut. In de heksenhut stond een heerlijk heksendrankje te pruttelen, boordevol vitamines en vezels. Stoere kinderen durfden hier wel een bekertje van te proeven en werden beloond met lekkere snoepjes. De plastic bekertjes werden uiteraard netjes door alle kinderen in de emmer gegooid want deze heksen waren erg milieubewust.

Van alle kinderen en ouders hoorden we de spannende verhalen over de andere griezel tuintjes en konden we heel goed zien dat iedereen aan het genieten was. Een geslaagd Halloween feestje dus!

Foto's en verslag: Y. van der Zon

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert