Feestelijke afsluiting project Kom naar Buiten

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen > Feestelijke afsluiting project Kom naar Buiten

Feestelijke afsluiting project Kom naar Buiten

RSS

Het Kom naar Buiten-project is op donderdag 24 november 2022 feestelijk afgesloten. Er was een diner voor alle betrokkenen van de ruim 40 activiteiten waar Kom naar Buiten bij aansloot. Alle betrokken vrijwilligers en initiatiefnemers werden bedankt voor hun inzet en zorg in de wijken. Tijdens het diner werd teruggeblikt op alle prachtige evenementen van de afgelopen periode. Ook werden er nieuwe contacten gelegd en werd genoten van een heerlijke maaltijd.

Kom naar Buiten

De gemeente organiseerde in 2022 samen met Buurtwerk en organisaties uit de wijken verschillende activiteiten. De coronamaatregelen hadden grote gevolgen voor het dagelijkse- en sociale leven. Het oppakken van het 'normale' leven bleek begin 2022 voor velen niet eenvoudig. Kom naar Buiten bracht Zoetermeerders weer bij elkaar en zorgde voor contact tussen buurtbewoners.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert