Nieuws Rokkeveen

Home > Rokkeveen > Nieuws Rokkeveen

Nieuws Rokkeveen

RSS

Het laatste nieuws uit de wijk op deze pagina wordt samengesteld in samenwerking met de bewonersorganisaties en de partners van het wijkteam zoals wijkagenten, woningcorporaties en welzijnsinstellingen.

 • Piëzo zoekt vrijwillige huiswerkbegeleiders voor studenten mbo1 en mbo2 in het volwassenonderwijs

  (11-01-2022)

  Bent u op zoek naar een leuke uitdaging waarin u volwassen mbo-studenten gaat begeleiden bij hun huiswerkopdrachten? Ziet u het zitten om hen een steuntje in de rug te geven, zodat zij hun studie goed kunnen doorlopen? Dan nodigen wij u graag uit om verder te lezen.

  Lees meer
 • Online bijeenkomst nieuw initiatief Mama Supportgroep inZet

  (11-01-2022)

  Het is fijn om mama te zijn en het is ook fijn om je verhalen, successen, ervaringen en vragen met anderen te kunnen delen. Op donderdagavond 20 januari is de eerste bijeenkomst van de Mama Supportgroep. Om 20.30 uur, als de kinderen op bed liggen, kunt u gezellig online met andere mama's in gesprek.

  Lees meer
 • Enthousiaste vrijwilligers voor de VoorleesExpress (online) gezocht

  (11-01-2022)

  De VoorleesExpress Zoetermeer is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om de taalontwikkeling en het voorleesplezier bij kinderen tussen 2 en 8 jaar te bevorderen. Juist nu zijn deze vrijwilligers extra hard nodig!

  Lees meer
 • Taalvrijwilliger worden bij Piëzo

  (17-12-2021)

  We zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om Nederlandse taalles te geven, in groepen of individueel. Tijden zijn in overleg, lesmateriaal is beschikbaar en het is mogelijk een vrijwilligerstraining te volgen.

  Lees meer
 • Coördinatoren VoorleesExpress gezocht

  (14-12-2021)

  Als coördinator van de VoorleesExpress van Piëzo begeleid u een groepje gezinnen en voorlezers. U vormt de spil tussen de gezinnen, voorlezers en de projectleiding en bewaakt de voortgang van het project.

  Lees meer
 • Ontmoet mensen met spannende beroepen in politiek, overheid en veiligheid

  (14-12-2021)

  Ben je tussen de 9 en 14 jaar en wil je kennismaken met mensen met spannende beroepen? Doe dan mee met de Piëzo TalentenAcademie. Na de kerstvakantie leren we alles over beroepen in de sector politiek, overheid en veiligheid. Wil je les krijgen van een politieagent, advocaat of een raadslid? En kijken waar ze werken? Je gaat met de wijkagent de wijk in en met een advocaat een rechtszaak voorbereiden. Als je dit wil meemaken (én nog veel meer). Doe dan mee!

  Lees meer
 • Vrijwillige assistent sociaal cultureel werker bij Piëzo

  (30-11-2021)

  Piëzo is een dynamische organisatie die welzijnsactiviteiten en -projecten organiseert. Sociaal cultureel werkers organiseren activiteiten en projecten samen met vrijwilligers en geven hier leiding aan. De activiteiten en projecten worden bezocht door mensen van alle leeftijden (0-90 jaar).

  Lees meer
 • Pop-up 1818 in Zoetermeer gaat niet door

  (16-11-2021)

  Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat de Fonds 1818-bijeenkomst van dinsdag 23 november in Castellum Palensteyn niet door.

  Lees meer

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert